Metsel- en

afbouwbedrijf

de Waardt

Diensten

METSEL- EN AFBOUWBEDRIJF DE WAARD

UW VERBOUWING OF RENOVATIE COMPLEET VERZORGD

UW VERBOUWING OF RENOVATIE COMPLEET VERZORGD

Metsel- en Afbouwbedrijf De Waardt is gespecialiseerd in bouwwerkzaamheden en renovaties van woningen en bedrijfspanden. Kies voor een ervaren bouwspecialist in nieuwbouw en verbouw tot aan renovaties en kleine reparaties aan uw woning. Ik onderscheid me door ruime ervaring en geen acht-tot-vijf-mentaliteit.

Naast de bouw verzorg ik voor u de complete dienstverlening die bij deze projecten komt kijken. Loodgieterswerk, elektra, schilderwerk en verschillende andere afbouwwerkzaamheden regel ik voor u in Zeeland. Bel 06-54918914 en informeer naar de mogelijkheden.

Metselwerk

Bent u op zoek naar een professioneel metselbedrijf in Zeeland voor de uitbesteding van uw metselwerk? Met Metsel- en Afbouwbedrijf De Waardt haalt u een allround en ervaren metselbedrijf in huis.

Heeft u klassieke projecten die moeten worden opgeknapt? Dit is een uitdaging die ik graag aanga! Onze gedreven metselaars beheersen de verschillende metselsoorten en verbanden als geen ander. U kunt mij inschakelen voor de totale uitbesteding van uw metselwerk, maar ook voor slechts een of enkele onderdelen hiervan. Mijn complete metselpakket bestaat uit metselwerk, voegwerk en stelwerk.

TEGELWERK

Bent u die vlekken in uw tapijt zat en wilt u iets anders? Laat dan een tegelvloer aanleggen en geniet van het onderhoudsvrije karakter van de vloer.

Ik leg tegels waar u maar wilt. Het is heel gebruikelijk om tegels in badkamers te plaatsen, echter zijn ook andere ruimtes in trek. Ik  werk onder andere met natuursteen en mozaïek.

Wilt u meer informatie hebben over de mogelijkheden bij Metsel- en Afbouwbedrijf De Waardt in Zeeland? Bel dan het volgende nummer 06-54918914 voor vrijblijvend advies omtrent uw bouwproject.

Stucwerk

U wilt graag dat uw wanden er stralend uitzien. Metsel- en Afbouwbedrijf De Waardt steekt uw wanden in een nieuw jasje. U kunt bij de wandafwerking van uw woning kiezen uit verschillende materialen en kleuren. Ik verzorg graag het binnenstucwerk voor u. U kunt denken aan de afwerking van:

  • Wanden
  • Restauratiewerk
  • Buitengevelisolatie
  • Diverse moderne strakke afwerkingen

Dekvloer

Het leggen van een cementdekvloer is bij uitstek de perfecte manier om een uitgelijnde, geëgaliseerde vloer te krijgen. Een cementvloer dient als ondergrond voor een vloerafwerking. Voor de meeste gebouwen is een zandcementvloer van essentieel belang. Het is de beste manier om een uitgelijnde en geëgaliseerde vloer te krijgen. De zandcementvloer verbergt onderliggende leidingen en is in verschillende dikten te leggen, al startend vanaf drie centimeter. Een cementvloer dient als ondergrond voor een vloerafwerking. Dan is de ondervloer vlak en klaar voor iedere afwerkvloer zoals laminaat, parket, vinyl of tegels.

Timmerwerk

Voor uw huis wilt u uiteraard een mooie houten afwerking die extra uitstraling geeft aan uw woning. Met die wensen als uitgangspunt en gecombineerd met jarenlange ervaring is er veel mogelijk. Zowel binnen als buiten pak ik de boel voor u aan. Zo plaats ik bijvoorbeeld binnendeuren, maar ook dakkapellen.

AANBOUWINGEN EN VERBOUWINGEN

Is nieuwbouw misschien te duur? Dan is verbouwen een goed alternatief voor uw bedrijfspand of woning. Dit kan gaan om het volledig opknappen van uw woning of bedrijfspand. U kunt bij mij terecht voor stucwerk, het betegelen van uw keuken, het plaatsen van kozijnen, metselwerken en dakbedekkingen. Met een verbouwing kunt u uw huis weer een nieuw leven geven.

Kan uw huis of bedrijf een opknapbeurt gebruiken? Informeer dan naar de mogelijkheden bij Metsel- en Afbouwbedrijf de Waardt in Zeeland. Bel gerust vrijblijvend naar 06-54918914 of vraag een offerte aan via het contactformulier.